Van Staveren Makelaardij is buiten de reguliere makelaarswerkzaamheden ook gespecialiseerd in leegstandsbeheer. Wij beheren tijdelijk uw leegstaand vastgoed in Amsterdam of omgeving. Daarmee besparen wij u veel zorgen en tijd. Dit houdt in dat wij u al het papierwerk en contact met huurders en andere partijen uit handen nemen. Ons leegstandsbeheer kent voor u dus alleen maar voordelen!

Hamerstraat 1d e f Amsterdam 5712

Met ons succesvolle leegstandsbeheer beschermen wij uw panden en locaties tegen vele risico’s. Leegstand van uw woningen of panden kan namelijk leiden tot krakers, vernielingen, brandstichting, lekkage, verval en andere narigheid. Bovendien is leegstand slechte promotie voor uw panden. Dat nodigt potentiele kopers minder uit om tot aanschaf over te gaan. Wij zorgen ervoor dat uw vastgoed weer gebruikt wordt door tijdelijke bewoners. Zo blijven uw woningen en panden een vitale indruk geven!

Bij de tijdelijke verhuur van ons leegstandsbeheer, richten wij ons op keurige huurders of betrouwbare ondernemers. Wij selecteren daarbij zorgvuldig en screenen de kandidaten op hun motivatie en financiƫle mogelijkheden. Wij richten ons op integere huurders die eveneens flexibel zijn met betrekking tot de huurtermijn. Uiteraard maken wij voorafgaand aan de start van ons leegstandsbeheer specifieke afspraken met u. Zo kunt u al uw specifieke wensen aangeven met betrekking tot de voorwaarden van de verhuur, de verhuurtermijnen en het financiƫle plaatje.

Wij verzorgen leegstandsbeheer voor allerlei soorten panden in Amsterdam en omstreken. Van kleine tot grote woningen en winkels tot kantoren en andere bedrijfsruimtes. Als eigenaar van leegstaand vastgoed kunt u prima bij ons terecht. Maar ook werken wij graag samen met een gemeente, een woningcorporatie, een VvE of andere ondernemers. Niet alleen zijn wij met ons leegstandsbeheer te vinden in Amsterdam maar ook in de wijde omgeving. Dus ook in Amstelveen, Abcoude, Badhoevedorp, Landsmeer, Halfweg, Diemen en het hele gebied rond Amsterdam.

U kunt een vrijblijvende afspraak met ons maken om de mogelijkheden te bespreken.