Onze taxateurs zijn allen beëdigd NVM-makelaars. Door onze kennis, expertise en jarenlange taxatie ervaring bent u bij ons aan het goede adres. Wij taxeren allerlei onroerende zaken van particuliere woningen tot bedrijfslocaties en kantoorpanden. Uw verkoopbeslissing is geen natte vingerwerk en daarom is een grondige taxatie essentieel.

Fotos-onroerend-goed-Reyta-B.V-037A

Bovendien is voor de financiering van uw huis of bedrijfsruimte vaak een taxatierapport vereist. Ook krijgen onze taxateurs vaak verzoeken van waardebepaling om andere redenen. Dat kan bijvoorbeeld zijn vanwege een echtscheiding, een sterfgeval, bedrijfsbeëindiging of bedrijfsovername in Amsterdam of omstreken.

Als onafhankelijk taxateur uit Amsterdam onderscheiden wij ons met de hoge kwaliteit van onze taxatierapporten. Zowel geldverstrekkers als potentiele kopers kijken steeds kritischer naar het taxatieverslag. Daarom doe u er goed aan om dit door een gevestigde taxateur op te laten stellen.

5 situaties waarbij u graag in het bezit bent van ons taxatierapport:

  • U wilt een hypotheek voor de koop van een woning of pand
  • U wilt een tweede hypotheek (bijvoorbeeld bij een voorgenomen verbouwing)
  • U wilt een gedegen beslissing nemen over het al dan niet aankopen of verkopen van een huis
  • U wilt in verband met een echtscheiding de waarde van een woning weten
  • U wilt de woning waarde weten in verband met een sterfgeval (inzake verdeling erfenis)

Een goed taxatierapport van een woning of pand in regio Amsterdam bespaart u veel kosten. U geeft op die manier niet meer geld uit dan nodig. Of u zorgt ervoor dat u niet te weinig centen ontvangt voor uw huis of bedrijfspand. De kosten van onze taxateur haalt u er dus ruimschoots uit!

Wanneer u gebruikt maakt van onze deskundige taxateur uit Amsterdam, kunt u rekenen op een effectieve aanpak en vlotte afhandeling. Voordat u het weet heeft u uw uitgebreide taxatierapport in huis. Wilt u verder nog onze hulp inroepen bij een verkoop of aankoop? Dan staan wij u ook graag bij voor een succesvol resultaat!