Soms worden kopers van een appartement of woning mede-eigenaar van en pand. Vaak is dit zo geregeld dat u vanaf dat moment lid bent van de VvE (Vereniging van Eigenaren). Deze VvE waakt over de gemeenschappelijke belangen van alle mede-eigenaren van het pand. Ook draagt de VvE verantwoordelijkheid over het onderhoud van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Door de activiteiten van de VvE wordt geborgd dat belangen van bewoners beschermd worden en dat de waarde van het wooncomplex in stand blijft. Van Staveren makelaardij uit Amsterdam treedt regelmatig op als onafhankelijke partij voor diverse VvE’s.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het uitbesteden of overdragen van het beheer van een VvE is meestal een ijzersterke zet. Vaak bezit een VvE onvoldoende kennis voor de juiste beslissingen. Een VvE krijgt namelijk te maken met complexe financiële, boekhoudkundige en juridische kwesties. Daarbij is het vaak ongemakkelijk als er issues zijn tussen de buren onderling. Met een onafhankelijk tussenpersoon zoals van Staveren Makelaardij kunt u privé en zakelijk beter gescheiden houden, wat het woonplezier zeer ten goede komt.

Van Staveren Makelaardij doet VvE beheer voor zowel kleine panden alsook grote appartementencomplexen in Amsterdam en omstreken. Maar ook locaties die uit diverse bedrijfsruimten en winkels bestaan. Onze vastgoedbeheerder zijn goed getraind, hoogopgeleid en genieten van een sterke financiële, juridische en commerciële achtergrond. Ook voor bouwkundige en technische aspecten hebben wij veel expertise in ons team. Wij schakelen gemakkelijk en hebben een prettige no-nonsense mentaliteit.

Onze werkwijze is transparant. Dit betekent dat alle leden van de VvE inzicht krijgen in onze werkzaamheden. Speciale wensen kunnen te allen tijde aan ons kenbaar worden gemaakt. Wij maken ruimte voor periodiek overleg. Als u onbezorgd wilt wonen en ondertussen wilt genieten van een vlotte gang van zaken in uw wooncomplex in regio Amsterdam, dan heeft u aan van Staveren makelaardij een uitstekende VvE beheerder.