Van Staveren Makelaardij draagt de waardeontwikkeling van uw pand hoog in het vaandel. Hoe hoger de waarde, des te beter is immers het rendement dat u kunt verwachten. Daarom is een meerjarig onderhoudsplan noodzakelijk. Niet alleen zorgen wij er voor dat de waarde van uw woningen of panden in stand blijven, ook trachten wij de waarde van uw bezittingen te vergroten.

Haarlemmermeerstraat 16-24 hoek Andreas Schelfhoutstraat 57-59

Een ander voordeel van een meerjarig onderhoudsplan is dat u uw uitgaven spreidt. Zo houdt u goed inzicht en controle, zonder dat u in een keer gigantische bedragen hoeft te besteden.

Ook preventief onderhoud is een onderdeel die in een meerjarig onderhoudsplan wordt opgenomen. Stel dat u belangrijk preventief onderhoud niet zou uitvoeren, dan zal de staat van uw pand of woning verslechteren. Met als gevolg dat herstelwerkzaamheden of vervangingen op termijn duurder zullen uitpakken.

Het Meerjaren Onderhoudsplan wordt ook wel afgekort met MJOP. Het opstellen van een MJOP is voor een VvE zelfs wettelijk verlicht. Wanneer van Staveren Makelaardij het beheer van uw VvE op zich neemt, dan wordt het onderhoudsplan met veel plezier voor u opgesteld.

Is er nog een oud meerjarig onderhoudsplan, dan nemen wij deze graag voor u door om deze te actualiseren. Als beƫdigde makelaars en beheerders volgen wij nieuwe wet en regelgeving op de voet. Met onze hulp weet u zeker dat u voldoet aan de huidige eisen en verplichtingen. Bovendien kunnen wij hiermee bewoners en huurders duidelijkheid geven over aanstaande werkzaamheden. Dit zal de bewonerstevredenheid vergoten en dat is weer goede promotie voor uw panden of objecten.

Een Meerjaren Onderhoudsplan is een ideale methode om uw financiƫle beheer en technische beheer goed en overzichtelijk te laten verlopen. Van Staveren Makelaardij heeft in heel Amsterdam en ruime omstreken al tal van onderhoudsplannen opgesteld en uitgevoerd. Wij kunnen met trots zeggen dat wij een specialist zijn met betrekking tot het Meerjaren Onderhoudsplan.