U bent op zoek naar een nieuw appartement, woning of bedrijfspand? Dan heeft u hierbij de juiste bemiddelaar gevonden. Van Staveren uit Amsterdam beschikt over een enorme database van woningen, panden en aanbiedingen. Bij ons worden vrijgekomen huizen en bedrijfspanden dagelijks geregistreerd. Dus u bent direct op de hoogte van het nieuwste aanbod van Amsterdam en omstreken.

DSC_9577

 

Heeft u iets op het oog dan vergezelt onze makelaar u bij de bezichtiging. Zo wordt u uitvoerig geïnformeerd over voordelen en nadelen van de bouw en de staat van de woning. Uiteraard denkt onze makelaar ook graag met u mee inzake uw specifieke wensen en financiële belangen.

Uw persoonlijke makelaar staat in contact met Kadaster, de gemeentes, milieudiensten en de woningcartotheek. Dit is gunstig in het onderhandelingstraject met eventuele verkopers. Wanneer een aankoop rond is, stelt van Staveren voor u een waterdichte koopakte op.

Uw persoonlijke aankoopmakelaar verdiept zich goed in uw woonwensen en zoekt gericht naar overeenkomstige woningen voor u. De aankoopmakelaar plant afspraken in en begeleidt u uitvoerig bij de bezichtiging.

Daarbij zorgt van Staveren ervoor dat de waarde van de door uw beoogde woning helder is. Dit is van cruciaal belang bij het onderhandelingsproces. Wanneer u een bod wilt uitbrengen, formuleert onze professionele makelaar de bieding en de voorwaarden die daaraan verbonden zijn. Voor het opstellen van de koopakte consulteert uw aankoopmakelaar met juristen en andere specialisten om ervoor te zorgen dat uw koopakte volledig is dichtgetimmerd. Zo kunt er van op aan dat ook alle belangrijke condities en juridische aspecten van uw aankoop geborgd zijn.

Mochten er eventuele gebreken zijn na de feitelijke levering van uw pand of woning, dan onderneemt uw makelaar direct actie om deze zaken op te lossen. Wij weten zeker dat wij samen met u een prachtige woning of ideaal pand gaan vinden. Van Staveren heeft in Amsterdam en regio al vele particulieren en bedrijven blij gemaakt met het vinden en succesvol kopen van een ideale locatie.