Van Staveren Makelaardij is een voorname speler op het gebied van onroerend goed beheer in Amsterdam en regio. Het beheer van onroerend goed en vastgoed houdt in dat wij u veel werk uit handen nemen. Wij zorgen ervoor dat uw panden verhuurd worden en natuurlijk ook verhuurd blijven worden! Zo hebt u er zelf weinig omkijken naar en maakt u toch interessante rendementen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ondertussen kunt u zich op belangrijke zaken concentreren terwijl onze makelaars het werk leveren! Van Staveren is in Amsterdam en omstreken al decennia lang actief in het beheer van onroerend goed. Daardoor hebben onze mensen alle commerciƫle, juridische en operationele bagage om uw panden optimaal te beheren. Door onze reputatie en jarenlange traditie hebben wij een enorm netwerk en klantenbestand opgebouwd. Huurders en verhuurders bellen ons dagelijks voor onze diensten! Daarnaast zijn wij promotioneel sterk, waardoor wij continu nieuwe potentiele huurders en verhuurders werven.

Behalve woonhuizen en appartementen beheren wij ook diverse kantoorruimtes, winkels en andere bedrijfslocaties in Amsterdam en omgeving. Onze beheerders houden zich niet alleen bezig met de verhuur van uw onroerend goed. Ook het planmatig onderhoud, service aan de huurders en het contact met huurders nemen wij u uit handen.

Als er rekeningen van huurders open staan hoeft u zich daar geen moment druk over te maken want van Staveren Makelaardij is administratief een geoliede machine. Wij werken met efficiƫnte huurincasso en houden huurachterstanden beperkt.

Ons team beschikt over kennis en kunde op alle relevante gebieden. Van financieel tot juridisch en van commercieel tot dienstverlening. Als opdrachtgever heeft u de keuze tot in hoeverre u het beheer uit handen geeft. Samen kijken we hoe wij u het best kunnen ondersteunen met ons beheer van onroerend goed.

Tijdens een kennismakingsgesprek nemen wij uw wensen door en stellen wij een aantrekkelijk plan van aanpak op voor het beheer van uw onroerend goed en vastgoed.