Een goed commercieel beheer betekent dat uw huizen of panden nauwelijks leeg staan. Van Staveren Makelaardij gaat altijd voor het beste rendement. Wij zorgen ervoor dat u de beste huursom of koopprijs ontvangt voor uw vastgoed of onroerend goed. Zelf de markt op gaan met uw woning of panden kost u veel tijd en energie. Om maar niet te spreken van de kopzorgen en hoofdbrekens die dit met zich mee meebrengt. Van Staveren zorgt ervoor dat u zich op andere belangrijke zaken kunt concentreren. Ondertussen zoeken wij de beste kopers of huurders voor uw locatie.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Commercieel beheer is een stuk gemakkelijker als de behartigende partij een groot netwerk heeft. Door onze decennia lange ervaring zijn wij een bekende speler op markt van vastgoed en onroerend goed in regio Amsterdam. Dit betekent dat veel partijen en potentiele huurders en kopers ons aanbod dagelijks raadplegen. Wanneer u het commercieel beheer aan ons uitbesteed, bent u automatisch ook up to date met de laatste regelgeving en marktomstandigheden. Als specialist in verkoop en verhuur volgen wij nieuwe regelgeving en tendensen op de voet. Daarbij behandelen wij steeds weer nieuwe wegen om kandidaat-kopers en huurders in Amsterdam en regio te bereiken.

Ons team is veelzijdig en allround. Wij bezitten de commerciƫle knowhow en koppelen dat aan kennis over juridische en boekhoudkundige zaken. Omdat wij een enorme historie hebben in Amsterdam en omstreken, werken wij met veel partijen samen. Door dit hechte netwerk kunnen wij in het kader van verkoop en verhuur veel potentiele kandidaten bereiken. Wij trachten voor u niet alleen de beste deals te sluiten, ook zorgen wij ervoor dat uw locaties zo min mogelijk leeg staan.

Een florerend en bewoond pand is immers de beste promotie die u maar kunt wensen. Met het oog op de toekomst proberen wij zoveel mogelijk de verkoopwaarde van uw pand te verhogen.