Als het gaat om technisch beheer van uw vastgoed of onroerend goed is van Staveren makelaardij een expert. Wij zijn al decennia lang actief in het beheren van allerlei woningen, panden en bedrijfslocaties in Amsterdam en regio.

Hamerstraat 1d e f Amsterdam 5712

Wij werken met zorgvuldig opgestelde onderhoudsplannen en wij hebben veel oog voor stelselmatig onderhoud. De staat van uw vastgoed of onroerend goed bepaalt immers de verkoopwaarde. Wij beseffen daarom als geen ander hoe belangrijk succesvol technisch beheer is.

Stel dat u zich op andere zaken wilt concentreren dan het waken over onderhoud. Al het contact met aannemers, bewoners en operationele partijen kost zee├źn van tijd. Wellicht bezit u zoveel panden dat u ook nog eens het overzicht verliest. Als allround makelaar uit Amsterdam neemt van Staveren u graag al dit werk uit handen.

Welke zaken kunt u aan ons uitbesteden als het om technisch beheer gaat?

  • Wij stellen een plan op voor onderhoudsbeleid
  • Indien gewenst stellen wij een meerjarig plan op
  • Bij de start van ons technische beheer inventariseren wij de staat van elk pand
  • Ook doen wij regelmatige inspecties om eventuele nieuwe gebreken vast te stellen
  • Wij evalueren en adviseren als het gaat om noodzakelijke investeringen
  • Wij zijn het klachtenloket en aanspreekpunt voor bewoners inzake dagelijks onderhoud
  • Wij borgen het schoonhouden en controle op schoonmaakwerkzaamheden van panden of gemeenschappelijke ruimtes
  • Indien gewenst regelen wij ook de beveiliging van uw pand

Wij werken nauw samen met allerlei relevante partijen zoals bouwbedrijven, loodgieters, adviesbureaus en beveiligers. Preventief en planmatig onderhoud is essentieel voor de waardeontwikkeling van uw vastgoed of onroerend goed.

Ook hebben wij veel aandacht voor duurzaamheid. Zo adviseren wij als wij mogelijkheden zien voor verfraaiingen of extra voorzieningen zodat de waarde van uw bezit stijgt. Duurzame investeringen kunnen leiden tot lagere onderhoudskosten en minder energieverbruik. Op den duur haalt u dus ook meer rendement.

Kies nu voor minder zorgen en meer rust. Wij schieten u graag te hulp!