Admiraal de Ruyterweg 527

Leuk, fris en licht drie kamer appartement gelegen op de kruising van de Haarlemmerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Door de ligging in een bocht heb je geen nabije overburen en geniet je van een weids uitzicht.

Supermarkten, horecagelegenheden en het trendy Westerpark zijn op loopafstanden. Ook het openbaar vervoer, station Sloterdijk en de uitvalswegen met de auto zijn optimaal geregeld op deze locatie. Daarnaast ben je met de fiets zo in het centrum van Amsterdam.

Op het rustig gelegen balkon aan de achterzijde vergeet je de drukte van de stad en geniet je van de middag en avondzon (ligging zuid/west).

Indeling: Gemeenschappelijke entree met trappenhuis op de begane grond, op de eerste verdieping entree van de woning met hal, woonkamer aan de voorzijde met een zijkamer. Vanuit de hal bereik je de slaapkamer aan de achterzijde, badkamer met douche en wastafel, apart toilet en aansluitend de keuken. Vanuit de keuken en de slaapkamer is het balkon over de volle breedte te bereiken.

Er is sprake van een kleine, doch goed functionerende vereniging van eigenaren die een algemene reserve op 31 december 2014 heeft van € 5.696,69. De vereniging heeft plannen om het schilderwerk aan de buitenzijde uit te voeren. Hierover is nog geen besluit genomen. Het appartementsrecht maakt het 64/396 aandeel in de gemeenschap uit, de servicekosten zijn laag bedragen € 54,48 per maand. Het appartementsrecht is gelegen op erfpachtgrond waarop de Algemene Bepalingen uit 2000 van toepassing zijn verklaard. De canon is laag en bedraagt € 133,40 per half jaar en wordt jaarlijks op 1 augustus geïndexeerd.

Continue reading

© 2023 Van Staveren Makelaardij. Alle rechten voorbehouden.