Marcel Bolding, Eigenaar

Ik ben binnen het familiebedrijf begonnen als assistent en ik ben gaandeweg doorgegroeid tot hoofdmakelaar en leidinggevende. Dagelijks houd ik mij bezig met allerlei zaken met betrekking tot aankoop, verkoop en verhuur. Ik waak over het algehele management en stuur ook het team van medewerkers aan. Met trots kan ik zeggen dat Van Staveren Makelaardij een betrouwbare partner in de makelaardij en vastgoedsector is. Onze klanten waarderen het persoonlijke contact en de korte lijnen waarmee wij werken. Bovendien spelen wij met onze moderne bedrijfsvoering direct in op de dagelijkse uitdagingen.

m.bolding@vanstaverenmakelaardij.nl

DSC4791-Van-Staveren_Blinkfotografie-300x300

Marcel Wurtz, Vastgoed Manager

Voorheen was ik werkzaam in de banksector. Tijdens mijn vorige functies heb ik mij gespecialiseerd in kredietrisico en hypotheken. Die ervaringen zijn waardevol voor mijn huidige functie waarin ik de financiƫle administratie voor mijn rekening neem. Hieronder valt het crediteurenbeheer, debiteurenbeheer, risicomanagement en alles wat met de geldstromen te maken heeft. Door onze efficiƫnte werkwijze kunnen wij als klein team veel klanten bedienen. Van Staveren Makelaardij ervaar ik als een solide bedrijf waarin transparantie, betrouwbaarheid en het persoonlijk contact belangrijke pijlers zijn.

m.wurtz@vanstaverenmakelaardij.nl

Portret Van Staveren Makelaardij.

Raymond Donker, Technisch opzichter

Ik houd toezicht op het onderhoud van panden zoals verbouwingen en renovatie. In de praktijk komt dat neer op het aansturen van partijen en het waken over de vordering van de werkzaamheden. Ik heb nauw contact met eigenaren en aannemers. Ook handel ik de onderhoudsklachten af en ben ik het aanspreekpunt bij calamiteiten, zoals lekkages en andere spoedeisende zaken. Als expert van de bouwkundige aspecten, stel ik ook de meerjarenplannen op en vervul ik een adviserende rol. Een pluspunt van ons bedrijf is dat we direct op de hoogte zijn van veranderende regelgeving en daar direct op anticiperen.

r.donker@vanstaverenmakelaardij.nl

DSC4639-Van-Staveren_Blinkfotografie-300x300

Soeria Mohamat, Verhuur Medewerkster

Ik hou me dagelijks bezig met allerlei huurderszaken. Van het selecteren van huurders tot bemiddeling, tot het afsluiten van huurovereenkomsten. Ook de verhuuradministratie en het klantencontact zijn onderdeel van mijn takenpakket. Ik vind het fijn dat we bij Van Staveren Makelaardij met korte lijnen werken. Daardoor staat het persoonlijk contact en de klant centraal. Deze doelgerichte werkwijze komt ook de efficiency ten goede. Van Staveren is een mooi familiebedrijf waarin ik mij erg thuis voel.

s.mohamat@vanstaverenmakelaardij.nl

Portret Van Staveren Makelaardij.