Van Staveren makelaardij bemiddelt bij huur en verhuur van particulier en bedrijfsmatig onroerend goed. Wij zoeken voor u een passende woning. Ook gestoffeerde en gemeubileerde woningen hebben wij in ons uitgebreide aanbod. Voor bedrijven in Amsterdam en regio hebben wij ook een keur aan winkelruimtes kantoren, bedrijfsruimtes en garages in de aanbieding. Of u kunt uw vrijkomende ruimte bij ons ter bemiddeling aanmelden.

verhuur

Huur

U wilt een woning of bedrijfsruimte huren in Amsterdam of regio? Wij informeren u over ons aanbod en brengen samen met u een bezoek aan het pand. We wijzen u op bouwtechnische, juridische, financiƫle en persoonlijke aspecten. Uw belang als huurder weegt hierbij zwaar. Essentieel is de vraag met welk doel u wilt huren. Vervolgens adviseren wij over de onderhandelingsstrategie. Voor elk object is een specifieke huurovereenkomst nodig, waarin de betrokken partijen de rechten en plichten duidelijk vastleggen. Naast een adviserende en bemiddelende rol nemen wij u veel werk uit handen.

Verhuur

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van verhuur en beheer zijn wij een goede partner voor het verhuren van uw onroerend goed. Wij nemen het object op, bepalen de huurwaarde en adviseren u over de huurprijs. Vervolgens gaan wij voor u op zoek naar passende huurders en voeren wij de onderhandelingen. Ten slotte stellen wij een waterdichte huurovereenkomst op. In deze fase onderhouden wij alle contacten met de huurder. Ook kunt ervoor kiezen om het beheer van het pand volledig bij ons onder te brengen. Zo bespaart u zichzelf veel tijd en moeite.