Is het hoog tijd om uw huis te verkopen? Met een goede bemiddelaar behaalt u het beste resultaat en het hoogste rendement. Met onze ruime ervaring zijn wij uw ideale makelaar in Amsterdam en wijde omstreken. Van Staveren begeleidt u vanaf het intakegesprek tot aan de definitieve handtekening van de koper van uw woning.

DSC_9577

Het verkopen van een huis of pand is een complex proces. Om te beginnen is het van belang dat de verkoopwaarde helder is. Wij zijn experts op gebied van waardebepaling. Uw wensen spelen een belangrijke rol. Heeft u behoefte aan een snelle verkoop? Of gaat u voor een maximaal rendement en wilt u de tijd nemen? Dan kunt u natuurlijk starten met een hogere vraagprijs.

Het inventariseren van de staat van uw woning is cruciaal voor een effectieve verkoop. Wellicht heeft uw woning aspecten die de vraagprijs omhoog brengen? Als makelaar is van Staveren gespecialiseerd in het verzorgen van een vooronderzoek. Dat betekent dat wij met u en met o.a. Kadaster, de gemeente, milieudienst en de woningcartotheek de verkooppromotie bepalen.

Door ons enorme netwerk en roemruchte reputatie trekken wij enorm veel interessante kopers.

Door dit overweldigende aanbod heeft u zelf ook wat te kiezen en maakt u meer kans op een financieel succesvolle verkoop. Daarbij nemen wij u al dit overleg en bemiddeling uit handen. Onze marketing is door onze fraaie promo’s pakkend en overtuigend. Ook geven wij potentiele kopers een goed inzicht in de voordelen om zich in uw buurt en gemeente te vestigen.

Potentiële belangstellenden leiden wij tijdens een bezichtiging van uw woning rond. Onze makelaars zijn ervaren verkopers en weten gegadigden goed te informeren over de voordelen van uw woning.

Tijdens de onderhandelingen overleggen wij de stand van zaken met u, zodat u kunt rekenen op het beste verkoopresultaat. Aan het eind van het traject stellen wij een uitgebreide akte op in samenwerking met de notaris. Ook na de overdracht van uw woning staan wij paraat voor eventueel advies en verdere service. Wij feliciteren u met de succesvolle verkoop van uw pand of woning!